tiistai 11. tammikuuta 2011

Sielunlintu

Innostunut Britanniassa asuvasta halfie-suomalaisen Sanna Annukan muotoilijanurasta. Hassua, kun hän väittää, että jokaisen suomalaisen makuuhuoneessa on (huhujen mukaan) symbolinen lintu muistuttamassa sielun liikkeestä tästä maailmasta tuonilmaisiin. Kuka niin on säätänyt, ja mistä asti tätä trendiä on seurattu?

Hello! Viime vuonna kansallisen tajuntamme räjäytti koko kansan Citymarket, joka lanseerasi valikoimiinsa dildot ja vibraattorit! Kellä olisi aikaa ripustella ikkunoihinsa unisieppareita tai jotain hemmetin sielunlintuja? Olen elänyt tässä maassa 35 vuotta 38:sta - never heard about soul birds, ja suurin osa kavereistani vahvistaisi saman.

No, eihän se ole keltään pois, jos suomalaista sielunelämää mytologisoidaan tällä tavalla - se lisää katu-uskottavuuttamme tietyissä piireissä. Olemmehan me täällä ikuisesti sielukkaita! Annan Sanna Annukalle luvan revitellä kaikilla mahdollisilla kvasi-kalevalaisilla ja karjalaisilla folkloristisilla teemoilla niin paljon kuin sielu sietää. Lopputulos on tärkeintä. Hänen Soul Bird-tuotoksensa ovat huikeita. Ohittavat ajan, iskevät ihmisen alitajuntaan kaiken hypetyksen yläpuolella. Näen näissä myös paljon afrikkalaisia ja australialaisia aboriginaalivaikutteita. Loppujen lopuksi, olemme kaikki tämän saman maapallon kansalaisia. Näin tulkitsen tämän Sielunlinnun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti